Fiat Justitia.nl

FiatJustitia.nl is de nieuwswebsite voor studenten door studenten van de JFR. De Redactie Commissie bestaat uit scherpzinnige studenten die artikelen schrijven en interessante personen interviewen binnen en buiten het vakgebied.

De artikelen en interviews bestaan uit de laatste actualiteiten, verdieping bij (altijd spelende) spraakmakende rechtsvragen en leuke en relevante onderwerpen voor de Rotterdamse rechtenstudent.

Naast de reguliere artikelen die twee keer in de week online worden geplaatst, wordt er ook aandacht geschonken aan themaweken waar één bepaald onderwerp in de spotlight wordt gezet. Hierin wordt onder andere aandacht geschonken aan de eerstvolgende verkiezingen van dat moment en alles wat te maken heeft met de toekomst en carrière van de rechtenstudent.

De Redactie Commissie is een grote, gezellige en serieuze commissie. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid is een pré. Ook is het van belang om geïnteresseerd te zijn in de maatschappij om je heen. Er is heel veel vrijheid om zelf creatieve onderwerpen te kiezen die jij zelf interessant vindt. Naast ontmoetingen met interessante personen ontwikkel je een goede schrijfvaardigheid die van pas komt in je verdere carrière!

 

Even voorstellen: de Redactie Commissie 2018/2019

  Eva Kooreman
  Björn de Haan
  Daniël Adu
  Haris Sabanovic
  Joeri de Haas  
  Joyce Troost
  Marloes Albers  
  Melanie Braemer  
  Nastya Lutsenko  
  Paul Hoynk van Papendrecht
  Rosan Boertje
  Terrence Duah