Fiat Justitia.nl

FiatJustitia.nl is de nieuwswebsite voor studenten door studenten van de JFR. De Redactie Commissie bestaat uit scherpzinnige studenten die artikelen schrijven en interessante personen interviewen binnen en buiten het vakgebied. De artikelen en interviews bestaan uit de laatste actualiteiten, verdieping bij (altijd spelende) spraakmakende rechtsvragen en leuke en relevante onderwerpen voor de Rotterdamse rechtenstudent. Naast de reguliere artikelen die twee keer in de week online worden geplaatst, wordt er ook aandacht geschonken aan themaweken waar één bepaald onderwerp in de spotlight wordt gezet. Hierin wordt onder andere aandacht geschonken aan de eerstvolgende verkiezingen van dat moment en alles wat te maken heeft met de toekomst en carrière van de rechtenstudent.

De Redactie Commissie is een grote, gezellige en serieuze commissie. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid is een pré. Ook is het van belang om geïnteresseerd te zijn in de maatschappij om je heen. Er is heel veel vrijheid om zelf creatieve onderwerpen te kiezen die jij zelf interessant vindt. Naast ontmoetingen met interessante personen ontwikkel je een goede schrijfvaardigheid die van pas komt in je verdere carrière!

Een aantal commissieleden heeft een kennismakingsartikel geschreven, klik op de naam van deze commissieleden om meer te weten te komen over de commissieleden achter de Redactie Commissie van de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam! 

Even voorstellen: de Redactie Commissie 2020/2021

 

Sophie de Haan

(Voorzitter) 

 

 

Bo Driesen 

 

  Daniel Osorno van Wissen
  Ebru Nur Inci
  Felice Busropan
  Floor de Bruin 
  Jonneke Raijer
  Matthijs van Dijk
  Kamilla Csavas
  Naomi Peters
  Sydney Edenburg
  Tobias Blokhuis
 

Wessel Spaninks

(Verantwoordelijk Bestuurslid)